szervezok@jatebajnoksag.hu

Sziasztok! Lesz őszi szezon 2015-ben! Hamarosan kezdődik.... figyeljétek a weblapot.... és nevezzetek!!!

 

Sziasztok,

olyan - nappali tagozatos SZTE hallgatókból álló - csapat jelentkezését várjuk (akár több csapatból is összeállhattok!), akik a bajnokságot képviselnék a CAMPUS Sportfesztivállal párhuzamosan megrendezendő Campus Kispályás Labdarúgó Bajnokság országos döntőjében, a Debreceni Egyetem szervezésében.

A torna ideje: 2015. július 22., 15:00 órától, helye: DEAC Sporttelep műfüves pályái (Debrecen, Dóczy J. u. 9.).

Szállás biztosítása megoldott, valamint minden résztvevő bérletet kap a Campus Fesztivál rendezvényre.

Jelentkezni: a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. emailcímen lehet, július 10-ig!!!!


Sziasztok,

a szezon utolsó fordulója, a rájátszás következik, a korábbi verzió helyett egy újabbal, amely talán jobban találkozik az elvárásokkal. Az 1-2. helyezettek játszanak a bajnokság 1-12. helyéért, a ligákon belül pedig a 3-4., 5-6., 7-8. helyezettek játszanak egymással egy utolsó meccset, a B liga kivételével a saját játéknapon.

A ligák 1. és 2. helyezettjei egymás ellen játszanak: az elsők az elsőkkel az 1-6. helyért, a másodikok a másodikokkal a 7-12. helyért. A beosztás alapja a pontszám, egyenlőség esetén a gólkülönbség volt, így sorsolódtak össze a csapatok.

Állatok 2.0 - N alatt a K D1-F1 05/26, kedd 20:00 3. pálya
Veszélyesen Erőőős SE - Gay's Anatomie G1-P1 05/29, péntek 20:00 3. pálya
FA - Szertársportbolt.hu H1-B1 05/28, csüt. 20:00 3. pálya
Rettenthetetlenek - Spice Boys F2-G2 05/27, szerda 20:00 3. pálya
Alcoholic Bilbao - Broski Creed D2-P2 05/29, péntek 20:00 4. pálya
No Kapufa No Party - Keverton B2-H2 05/28, csüt. 20:00 4. pálya

A ligán belüli 3-4., 5-6. és 7-8. helyezettek egymás elleni meccsei a fordulóknál keresendő (a play-off jelzésnél).

Amennyiben valamely csapat már most tudja, hogy nem akar többet játszani, kérjük: haladéktalanul jelezze, segítse ezzel a munkánkat és tegye lehetővé, hogy az ellenfele esetleg mással játszhasson, köszönjük!

The last round of the season, the play-off is coming. According to the current position in the league, 3-4., 5-6. and 7-8. will play to complete the championship of this season (see play-ff at FORDULÓK). The schedule for position 1 to 12 can be found above. After the game, please send the results, ASAP. IMPORTANT: If you are sure that your team doesn't want to play the last match, please let us know, thank you!

Hamarosan jobb hírek jönnek... Úgy néz ki lesz tavaszi szezon... Figyeljétek a weblapot!


Sziasztok, nem jó hírekkel szolgálunk: sajnos a bajnokság 2014. évi őszi szezonja ELMARAD. A pályák állapota nem teszi lehetővé, hogy azokat nagy számú csapat és játékos rendszeresen, bajnokság kereteiben használja, a pályák feljavítása nagy lélegzetű munka, amelyhez egyelőre nem áll minden feltétel rendelkezésre. Megértéseteket kérjük és köszönjük, az utolsó pillanatig igyekeztünk megoldani a problémát, egyelőre nem sikerült. Azon leszünk, hogy a 2015. évi tavaszi szezon elindulhasson, illetve átfogó fejlesztések is történhessenek. Addig is, egyénileg lehetőség van az 1. és 4. pálya igénybevételére, saját felelősségre, mindennek részleteiről a Sportközpontban érdeklődhettek. Kérjük, figyeljétek a weboldalt, várhatóan 2015. februárjában már a tavaszi szezon híreivel és előkészületeivel jelentkezünk!


Sziasztok, A TELEKOM-SZTE Egyetemi Kispályás Labdarúgó Bajnokság 2014. évi tavaszi szezonja 2014. május 23-án befejeződött. Hagyományosan, a tavaszi szezon végén hirdetünk eredményt a bajnokság első ligájában, az A ligában, ezúttal a 2013/2014. évi szezonban a Szertársportbolt.hu végzett az élen. Gratulálunk nekik! További ligagyőztesek lettek:

B liga: Veszélyesen Erőőős SE;   C liga: Beerasmus;   D liga: Mindjó FC

E liga: Zsivány FC;   F liga: Backdoor Goldraw;   G liga: Gyula bácsi

H liga: Egyesül Állatok;   I liga: F.A.;   J liga: Goodfellaz

K liga: FOCé;   P liga: The Gladiators FC

Gratulálunk a győzteseknek!

 

118 csapat közel ezer játékosa vett részt a kilenc fordulóban, amelyet kivételesen májusban zavart csak meg az időjárás. Köszönjük mindenkinek a részvételt! Ebben a szezonban első alkalommal fordult elő, hogy a bajnokság támogatóra lelt: a MAGYAR TELEKOM fantáziát látott a hosszú távú együttműködésben, melynek - elképzeléseink szerint -, már a közeli jövőben pozitív hatásai érezhetőek lesznek. A korábbi évekhez képest szorosabbra fontuk az együttműködést a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetséggel, illetve a Magyar Labdarúgó Szövetséggel is.

A 2014. évi őszi szezonra a nevezés várhatóan 2014. augusztus 20. után indul.

Szeretnénk a bajnokságot megújítani. Kérünk ezért mindenkit, akinek ötlete, észrevétele vagy tanácsa van a szervezéssel, lebonyolítással kapcsolatban: írja meg és küldje el nekünk. Minden ötletre nyitottak vagyunk, szívesen vesszük azokat! Szeretnénk, tudunk és akarunk változtatni, ezt a közreműködésetekkel tennénk! Köszönjük.

Szép nyarat, sikeres vizsgaidőszakot kívánunk mindenkinek, találkozunk ősszel!

Sziasztok, a 2. pótforduló (A ligában "4. pótforduló (tavasz)" néven) is elérhető. Kérjük, hogy a hiányzó eredményeket és nem jelzett halasztásokat írjátok meg. Az eredmények közlésénél tüntessétek fel a ligát, valamint a halasztást elsősorban az ellenféllel közöljétek (emailben), de bennünket is értesítsetek. 3. pótforduló NEM LESZ!

Hello, schedule of ExtraRound 2 (19-23 May) is available, this is the last round of the spring season in 2014. Please, send us the missing results/postponements of previous rounds via email.


Sziasztok!

2014. március 10-én indul a Telekom-SZTE Egyetemi Kispályás Labdarúgó Bajnokság 2014. évi tavaszi szezonja, az 1. fordulóval.

A szokásos módon elérhetőek a csoportbeosztások ('LIGÁK' alatt) és az 1. forduló sorsolásai ('FORDULÓK' alatt; A liga esetén a 10. forduló kezdődik...).

Igyekeztünk ezúttal is minden csapatnak a kedvére tenni, mind a csoportbeosztásokat/játéknapokat, mind a mérkőzések időpontjait tekintve.

Ez utóbbi esetben meg kell jegyeznünk: továbbra is csak négy pálya és napi négy időpont áll rendelkezésünkre, ezért kérlek fogadjátok el, hogy mindig mindenkinek nem tudunk kedvezni: a kilenc forduló egészét tekintve azonban egyformán lesz mindenkinek kedvezőtlen időpont.

Amennyiben bárkinek bármi kérdése, kérése vagy felvetése van, írjon nekünk: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .

Kérjük, a tiszta játékra nagyon figyeljetek, egymás testi és lelki épségét óvjátok, ez csak játék!

Kiváló szezont kívánunk mindenkinek!

Sziasztok, kezdődik a nevezési időszak második fele, a nevezési díjak fizetése. Ezt az alábbi beosztásban szereplő csapatok tehetik meg, 2014. március 3. és 7. között, 8-tól 18 óráig, a konditermi portán. Figyeljetek oda a határidőre. Akinek bármi problémája van, emailben jelezze, köszönjük.


Sziasztok, a mai naptól indul a nevezés a TELEKOM-SZTE Egyetemi Kispályás Labdarúgó Bajnokság 2014. évi tavaszi szezonjára.

Kérünk Benneteket, az alábbiakat figyelmesen olvassátok végig!

A nevezés az eddigiekben megszokottaknak megfelelően zajlik, kisebb változásokkal: először a 2013. évi őszi ligákban szerepelt csapatok nevezhetnek, majd minden további egyetemi csapat, végül a regisztráltak befizetik a nevezési díjat. Addig kialakulnak a végleges ligák és közzétesszük az első fordulót, mindez a következők szerint történik:

2014.02.14-19.

a 2013. évi őszi szezonban indult
bármely csapat nevezhet, az elméleti ligabeosztás szerint

2014.02.20-03.02.

bármely EGYETEMI csapat nevezhet
(az ősziek és újak is, nagyon várjuk új csapatok jelentkezését)

2014.03.03-09.

8:00-tól 18:00 óráig történik a nevezési díjak befizetése,
a Sportközpont konditermi portáján, lista alapján

2014.03.10.

a bajnokság
1. fordulója kezdődik

A nevezési lapok, amelyeket (és csak ezeket!) elfogadunk, bővültek, több adatot kérünk, ennek teljes körű kitöltése a részvétel előfeltétele.

Minden adatot meg kell adni, különös tekintettel a nappali tagozatos hallgatói jogviszonnyal rendelkezőkre. Kérünk mindenkit, segítse munkánkat a nevezési lap helyes és teljes körű kitöltésével, sajnos egyes szabályok változtak, így emiatt szükséges ez a lépés. A regisztrált csapatokkal a későbbiekben további adategyeztetés céljából felvesszük a kapcsolatot.

Legalább ennyire lényeges az idősávok megadása: minimum 2x2 óra megadása kötelező, mert az előző évek tapasztalatai azt mutatják, csak így lehet optimalizálni a bajnokságot. Aki ezt elmulasztja, az be kell érje az általunk kínált időpontokkal.

A nevezési díjak befizetésére csak a fent megjelölt időpontokban lesz mód, sem előbb sem később. Ezt vegyétek komolyan, nehogy meglepetés legyen belőle!

Az elméleti ligabeosztás a következő:


Nevezni továbbra is két lépésben lehet:

1. lépés: NEVEZÉSI LAP letöltése, majd kitöltése teljesen, utána visszaküldése a szervezőknek ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ), valamint

2. lépés: NEVEZÉSI DÍJ befizetése,

az alábbiak szerint, részletezve:

1.1. Le kell menteni a nevezési lapot.
1.2. A nevezési lapot ki kell tölteni, hiánytalanul és ÉRTELEMSZERŰEN; amennyiben az elméleti beosztás nem felel meg, akkor kéréseitek (ligára, időpontra) közöljétek a megfelelő sorban (ne konkrét időpontot, hanem minimum kétórás idősávokat adjatok meg!)... TÖLTSÉTEK FEL A CSAPATTAGOK ADATAIT (személyes adatok, kar/évfolyam/szak, diákigazolvány száma) és akik az ETR-ben a kispályás labdarúgás TÁRGYAT FELVESZIK, FELVETTÉK, ott az adatok mögé egy ETR szócska kerüljön! MINDEN CSAPAT (akkor is, ha már régóta játszik a bajnokságban) TÖLTSE KI A NEVEZÉSI LAPOT!!! Ez alapfeltétel.
1.3. A kitöltött nevezési lap visszaküldése emailban a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre. Kérünk benneteket, hogy a visszaküldött xls-nél jelezzétek a csapat nevét, pl. a Tardai Előre esetén: tardai_elore.xls; Nagyon kérünk mindenkit: ne egy korábban kitöltött nevezési lapot küldjön vissza, mert azt nem fogadjuk el, hanem az aktuálisat!
1.4. Amennyiben minden rendben van: nyugtázó emailt kaptok: hányadikként vagytok regisztrálva... ha valami nincs rendben, akkor ilyen témájú emailt kaptok és a hiba javításáig a nevezés nem érvényes. Bármennyi nevezést (visszaküldött és kitöltött nevezési lapot) elfogadunk és regisztrálunk a nevezési lapok időszakában, de csak maximum 130 csapat játszhat a bajnokságban (120 csapat az A-L ligákban, valamint 10 csapat a pénteki P ligában). Így szeretnénk elkerülni, hagy bárkinek is problémát jelentsen az elutasítás. Amennyiben probléma van a nevezési lappal (rosszul vagy hiányosan töltött, nem erre a szezonra szól, nem a megfelelő .xls formátumú, stb.) úgy erről kaptok értesítést és a hibák/hiányosságok kijavításáig nem él a nevezés. Így bizonyos szempontból a nevezés gyorsasága és pontossága is számít. A nevezési díjak befizetésekor a csapat képviselője aláírásával erősíti meg szándékát a bajnokságban való részvételre, annak szabályainak ismeretére, megértésére és tudomásul vételére, valamint arra, hogy vitás esetekben a bajnokság szervezői és vezetői jogosultak dönteni. A bajnokság szervezői fenntartják maguknak a jogot, hogy adott esetben egy csapat nevezését ne fogadják el, ha annak korábbi cselekedeteit úgy ítélik meg, hogy megismétlődhetnek és azok a bajnokság szervezését és a többi csapat a bajnokságban való részvételét veszélyeztetik.

2. A nevezési lapok időszakának lezárása után közzétesszük a ligák várható alakulását (ahogy az igényeket jeleztétek: az elméleti beosztás változhat, sőt változni fog az eddigi tapasztalatok alapján...). Ezt követően áll 5 nap rendelkezésetekre, hogy a nevezési díjat befizessétek: 2014. március 03-09. között 08:00-18:00 óráig lehet ezt megtenni a a Sportközpont (Hattyas sor 10.) konditermi portáján. Csak azok a csapatok jogosultak erre, akik a nevezési lapokat  is visszaküldték és szerepelnek a véglegesnek tekintett ligabeosztásban. A nevezési díj egységesen 10.000 Ft. Amennyiben valamelyik csapat nem fizeti be a nevezési díjat, úgy a 130 csapat felett regisztrált csapatok - azok nevezésének sorrendjében - kapnak lehetőséget a bajnokságban való részvételre, erről is emailban, időben kaptok értesítést. A nevezési díjat csak ekkor lehet befizetni!


Aki mindkét procedúrán átesett (a kettő maximum 60-70 percet vesz igénybe), az már várhatja az első fordulót. Minden csapatnak - függetlenül a ligától - neveznie kell: nevezési lappal és a díj befizetésével. Csak és kizárólag ez a módja a bajnokságban való részvételnek.

Akiknek  az ETR-ben fel kell venni vagy felveszik a tárgyat: azok különös gonddal járjanak el. A  tárgy akkor teljesül: ha a nevezésük is  rendben, indulási jogot nyer a csapat a bajnokságra és azt végig is csinálja, ekkor kerül  a tárgy teljesítése bejegyzésre. Ha az ETR-ben felvételre kerül a tárgy, de a nevezés nem sikerül (rossz a nevezési lap, 130 feletti a jelentkezés, nem történik meg a nevezési díj befizetése, stb.), akkor a tárgy érvénytelen lesz. EZÉRT  MINDENKIT, CSAPATKAPITÁNYT ÉS CSAPATTAGOT KÉRÜNK,  HOGY GONDOSAN JÁRJON EL A NEVEZÉSNÉL, ANNAK  MINDEN LÉPÉSÉNÉL, MERT MI SEMMILYEN FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALUNK A TÁRGYFELVÉTEL TEKINTETÉBEN. KÉRÜNK TOVÁBBÁ MINDENKIT, HOGY INKÁBB  VÁRJA MEG A NEVEZÉS REGISZTRÁLÁST ÉS UTÁNA JELENTKEZZEN AZ ETR-BEN, NEHOGY KELLEMETLENSÉG ÉRJE!

A  ligák közötti mozgás feltételrendszere  kéréseiteknek és észrevételeiteknek,  valamint az eddigi tapasztalatoknak megfelelően alakult ki (és mondhatjuk: elégedettségetekre - legalábbis a visszajelzések alapján). Kiindulás persze továbbra  is az előző szezon végeredménye. Így próbálunk valamiféle állandóságot,  ugyanakkor átláthatóságot biztosítani. Reméljük sikerrel. A végeredmény persze hipotetikus: lesznek csapatok akik nem neveznek, lesznek újak, lesznek akiknek nem felel meg a beosztás és cserét ajánlanak, lesznek akik csapattal cserélnek, stb...  Eddigi tapasztalataink szerint a nagyjából 25-30 új csapat is lesz, szóval mindez főként az A-E ligákban  irányadó...

Néhány  további elv, valamint egyéb szabályok:
-> az elért eredmények meghatározóak legyenek,  számítson a teljesítmény... ezzel együtt az eddigi eredmény-orientáltságot felcseréltük egy ennél puhábbra: az általatok  megadott időpontokat is igyekszünk figyelembe venni...
-> a nagyjából hasonló képességű  (hasonló eredményt elért) csapatok kerüljenek  egy ligába: ne legyenek se nyerő-, se pofozógépek... így  a bajnokság "élvezeti értéke" is reményeink szerint növekszik...
-> bármelyik csapat belátható időn belül akár az A (vagy bármelyik "kiemelt") ligában szerepelhessen, de akár ki is eshessen onnan... az E liga egyfajta zsilip a "kiemelt" ligákba, illetve az onnan kihullókat, valamint a zsilipben jó eredményeket elérőket tartja még egy darabig... ennek célja, hogy szűrjön: ezzel a "kiemelt" ligák jellegét megtarthassuk...
-> mindenki megtalálja számítását: azok is aki heti egy bulifocit (és utána harmadik félidőt) szeretnének, azok is akiknek számít az eredmény; persze sohasem fogunk tudni minden csapat kedvére tenni, de igyekszünk...
-> abban az esetben (volt ilyen, van is és lesz is), ha egy  csapat (kiemelt ligákról: A-E van szó!) lemond feljutásának jogáról (tehát 1-3. helyezettként fejezte be az előző szezont), úgy a  felsőbb liga legjobb kiesője/osztályozósa/ marad helyén a felsőbb ligában (illetve egyedi megegyezés is lehetséges, de erről egybehangzóan kell értesíteni a szervezőket); egyéb esetekben a csapatok meg is egyezhetnek a feljutásról/alsóbb ligában maradásról, de erről a szervezőket is értesíteni kell: a közös megegyezés tényét rögzíteni...

További cikkeink...

2. oldal / 6

2

Pályabeosztás:

Pályabeosztás

 

Támogatók:

iKron Kft.

SZTE ajándékbolt