szervezok@jatebajnoksag.hu

Sziasztok,
olyan önkéntes segítségét várjuk, aki részt venne a portál fényképekkel (csapatok, meccsek) való feltöltésében. Ez leginkább erkölcsi elismeréssel járna (a weblapon megjelenne a készítő neve), egyéni hozzájárulás lenne a közösségi tevékenységhez (és még eszközt sem tudunk biztosítani...), viszont nagyon szépen megköszönnénk. Várjuk egyébként a csapatoktól is a saját képeket, ha küldtök, tegyétek ezt .jpg formában, a csapat nevével, az esemény(ek) időpontjával, rövid leírásával.

Amennyiben további hibákat fedeztek fel, ne habozzatok szólni, ez még a start-időszak, biztosan maradtak benne elírások. Írjatok, ebben az esetben, emailt.

Közzéteszünk egy levelet, mindannyiunk okulására, a probléma megoldására egyébként javaslatokat várunk:

"Tisztelt Szervezők!
A több évtizede zajló bajnokság komolyságának megőrzése érdekében és tanulságképpen kérjük az alábbi gondolatok nyilvánosságra hozatalát a honlapon.
Az időjárás szeszélyeinek kiszolgáltatott "szabadtéri" bajnokságunk történetében akadtak bőven vitatható esetek, ezért került be a szabálykönyvbe egy javaslat a bizonytalan helyzetek megoldására. Ennek leglényegesebb pontját  ("Ha legalább egy ember megjelenik "A" csapattól, és játékra alkalmatlannak tartja a pályát, akkor azt köteles elfogadni "B" csapat és a mérkőzés halasztódik.")alapul véve tegnap elmaradt egy meccs. Tiszta sor. De!
1. Illendő megolvasni a továbbiakat is:"Amennyiben az időjárás várhatóan megakadályozza a meccset, vagy bizonytalanok vagytok ebben, úgy a félreértések elkerülése végett szintén egymással vegyétek fel a kapcsolatot emailban, vagy telefonon." Ha ez megtörtént volna tegnap, nem áll elő az a kellemetlen helyzet, hogy az egyik csapat teljes menetfelszerelésben a pályán melegít, a másik meg teljes létszámban, civil ruhában tanakodik 10-15 percet a pálya szélén, majd a megfázás veszélyére hivatkozva alkalmatlannak nyilvánítja a pályát. Bizonytalanságuk már feltehetően megérlelődött korábban is, hisz egész nap esett az eső. Ha erről a megadott vonalakon értesítik a másik felet, akkor az nem rohan másik városból és városrészekből a soron következő bajnokira.
2. Kedd este nyolckor valóban nem volt jó idő. Esett az eső. Ami bizony elő-előfordul október táján. A négyből három pályán mégis fociztak! Tehát nyolc csapatból hét nem föltétlen ideálisnak, de mindenképpen alkalmasnak találta a körülményeket! A nyolc csapatból hét bőrig is ázott, de csak hat focizhatott...
Tisztelt Sporttársak! Vegyük komolyan Egymást és Magunkat!
Menetelő Rákok"

Pályabeosztás:

Pályabeosztás

 

Támogatók:

iKron Kft.

SZTE ajándékbolt