szervezok@jatebajnoksag.hu

Sziasztok,

a bajnokság kezdése egy hetet csúszik, az első forduló március 5-én kezdődik. 

Sziasztok,

frissültek a ligák, a közzététel óta, íme a mostani beosztás, kívánságaitoknak megfelelően. Ehhez igazítjuk a fordulókat is, nem nagyon fogunk változtatni rajta.

A jövő héten (február 20-21-22-23.) ne feledkezzetek el a fizetésről (ha mégis, akkor van egy csomó tartalék csapat, akik szívesen megteszik, így ők nyernek jogot az indulásra), utána csütörtök magasságában már elérhető lesz az 1. forduló is, aztán reményeinek szerint február 27-én elstartolhat A BAJNOKSÁG TAVASZI SZEZONJA...

 

SZIASZTOK, egy hetet tolódik minden:

a nevezési díj befizetése február 20-21-22-23-án lehetséges, az első forduló február 27-én lesz.

SZIASZTOK,
a mai naptól indul a nevezés a
JATEBAJNOKSAG.HU SZTE Kispályás Egyetemi Labdarúgó Bajnokság
2012. évi tavaszi szezonjára.
(kérünk Benneteket, az alábbiakat figyelmesen olvassátok végig!)

A nevezés az eddigiekben megszokottaknak megfelelően 3 körben zajlik: először az őszi ligákban szerepeltek nevezhetnek, majd minden további egyetemi csapat, végül a regisztráltak befizetik a nevezési díjat. Addig kialakulnak a végleges ligák és közzétesszük az első fordulót, mindez a következők szerint alakul:

2012. január 27. és február 2. között
a 2011. évi őszi szezonban indult bármely csapat nevezhet, az elméleti ligabeosztás szerint
2012. február 3. és 12. között bármely EGYETEMI csapat nevezhet (ősziek is és újak is, nagyon várjuk gólya-csapatok jelentkezését)
2012. február 13. és 16. között, 8:00-tól 17:00 óráig nevezési díjakat befizetése, a Sportközpont öltözői portáján, lista alapján
2012. február 20-án 1. forduló indul

Mivel a kurzusfelvétel (tudomásunk szerint) 2012. február 13-án zárul: már most kérünk mindenkit, hogy a felesleges nehézségek elkerülése és a szabályos nevezés érdekében a befizetést mindenképpen tegye meg, mert a nevezési díj befizetésének elmulasztása esetén a csapat nem indulhat, így a felvett kurzus nem teljesül (így aki a kurzust felvette, de nem indulhat a bajnokságban: hoppon marad, sajnos).
Ezt pedig érdemes elkerülni, fokozott figyelem szükséges ezért. MI SZÓLTUNK, további felelősséget nem vállalunk!

Az elméleti ligabeosztás (
a ligabeosztás alapja kissé változott a korábbiakhoz képest):


A liga (K 19, 20-) B liga (H 19, 20-) C liga (SZ 19, 20-) D liga (CS 19, 20-)

Játék Csatárok Nélkül
Szeva Igor
FC White Rum
Szögletarány
Happydermisz FC
Újváros
Urbányi István Focisuli
SZOTE Medikusok
Menetelő Rákok
Malter

AS Kóma
TTC
Rettenthetetlenek
Szűts-Dent
Alma Rostock
Buliból jöttünk
Gyarmati United
Tatabánya FC
Vojvodjani
Csabai Melasz

Öthalom FC
Spice Boyz
Mecc
Tancsik Team
Károlyi Mihály Kollégium
RK Jeromos
Spartacus
Veszélyesen Erőőős SE
Ruzzo
Hó SC

Szopoklesz - Eszik Optika
Lokomotív
3 melegítsen
Partizán Beokád
OGC
Fődigiliszták SC
Foci után alap "egy" sör !!
Egyesült Állatok
VerbaTeam-Tatalife
Tőgypörkölt


E liga (H 17, 18-) F liga (H 17, 18-) G liga (K 17, 18-) H liga (K 17, 18-)
Dzsoni Valkűr
Mindjó FC
Macline-Gőry
FC Sinternazionale
Verd el Bréman
Echipa Blackteam
Viszlát!
Ámítástechnika
Bakter
Fuss Pep Futsál

Üstökösök
Béke Tanszék Team
Geri's Special
FIGaro team
Goodfellaz
Kövegy
Blackburn Trógers
Cops Szeged
N alatt a K
Vazsbeton
Kancsi Macskahala
Deportívó Nyakonrúglak
FC Karalábé
AC Zivania
Írspicc
Cselszi
F.A.
Deporszívó
Rottame Differenziata
UltraSparc
Csontzene FC
Túrógombócok
Juniors
Sínhuszárok
Ejakulazio
Umbilikusz
Mardel
JCSN2
Csibakom
Jatematikusok


I liga (SZ 17, 18-) J liga (CS 17, 18-) K liga (SZ 17, 18-) L liga (CS 17, 18-)
Kedd vagy Szerda
Szelektív Hulladékok
Sporting Libacomb
Mind1 FC
Erasmus
FC Boomer
Szintézis
Torinói Selyem
Focigyilkosok
FC Phynathinaikosz
Fekete Vipera
Hanyatt SE
Lacerta
Brutális Vaddisznók
Arany Ásók
Just Öngól
White Stars
WelCumShot
SE-TLEG LST
FC Szepiások
FC SED
Squadra Secunda
Környezettan FC
Viszkijárat
Békési favágók
Esélyünk SE
Uránváros-Pokolgép
Fiesta FC
Rotor Békéscsaba
Köv1
Jogászok és a Laci
Kommersz FC
Sportkom All Stars
Börnáut FC
Falábitas
Namiújság Gondnokúr
Sevilla Sekés
Sc Gombák
Eremcéef
Anti Angyalai

P liga (P 17, 18-)


Júlia FC
Le-eds FC
Manchester Cici
Rokkant jók
Mézesfütyik
Nagyokosok
Nyarfás FC
BunCows
In medias res
Bombázók

Nevezni továbbra is két lépésben lehet:

1. lépés: NEVEZÉSI LAP letöltése majd kitöltése, majd visszaküldése ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ), valamint
2. lépés: NEVEZÉSI DÍJ befizetése,

az alábbiak szerint, részletezve:

1, Le kell tölteni a nevezési lapot.

2, a nevezési lapot ki kell tölteni, hiánytalanul és ÉRTELEMSZERŰEN; amennyiben az elméleti beosztás nem felel meg, akkor kéréseitek (ligára, időpontra) közöljétek a megfelelő sorban (ne konkrét időpontot, hanem minimum kétórás idősávot adjatok meg!)... TÖLTSÉTEK FEL A CSAPATTAGOK ADATAIT (kar/évfolyam/szak) és akik az ETR-ben a kispályás labdarúgás TÁRGYAT FELVESZIK, FELVETTÉK, ott az adatok mögé egy ETR szócska kerüljön! MINDEN CSAPAT (akkor is, ha már régóta játszik a bajnokságban) TÖLTSE KI A NEVEZÉSI LAPOT!!! Ez alapfeltétel.

3, a kitöltött nevezési lap visszaküldése emailban a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre. Kérünk benneteket, hogy a visszaküldött xls-nél jelezzétek a csapat nevét, pl. a Tardai Előre esetén: tardai_elore.xls; Nagyon kérünk mindenkit: ne egy korábban kitöltött nevezési lapot küldjön vissza, mert azt nem fogadjuk el, hanem az aktuálisat!

4, amennyiben minden rendben van: nyugtázó emailt kaptok: hányadikként vagytok regisztrálva... ha valami nincs rendben, akkor ilyen témájú emailt kaptok és a hiba javításáig a nevezés nem érvényes. Bármennyi nevezést (visszaküldött és kitöltött nevezési lapot) elfogadunk és regisztrálunk a nevezési lapok időszakában, de csak maximum 130 csapat játszhat a bajnokságban (120 csapat az A_B_C_D_E_F_G_H_I_J_K_L ligákban, valamint 10 csapat a pénteki P ligában). Így szeretnénk elkerülni, hagy bárkinek is problémát jelentsen az elutasítás. Amennyiben probléma van a nevezési lappal (rosszul vagy hiányosan töltött, nem erre a szezonra szól, nem a megfelelő .xls formátumú, stb.) úgy erről kaptok értesítést és a hibák/hiányosságok kijavításáig nem él a nevezés. Így bizonyos szempontból a nevezés gyorsasága és pontossága is számít. A nevezési díjak befizetésekor a csapat képviselője aláírásával erősíti meg szándékát a bajnokságban való részvételre, annak szabályainak ismeretére, megértésére és tudomásul vételére, valamint arra, hogy vitás esetekben a bajnokság szervezői és vezetői jogosultak dönteni. A bajnokság szervezői fenntartják maguknak a jogot, hogy adott esetben egy csapat nevezését ne fogadják el, ha annak korábbi cselekedeteit úgy ítélik meg, hogy megismétlődhetnek és azok a bajnokság szervezését és a többi csapat a bajnokságban való részvételét veszélyeztetik.

5, a nevezési lapok időszakának lezárása után közzétesszük a ligák várható alakulását (ahogy az igényeket jeleztétek: az elméleti beosztás változhat, sőt változni fog az eddigi tapasztalatok alapján...). Ezt követően áll 4 nap rendelkezésetekre, hogy a nevezési díjat befizessétek: 2012. február 13-16-án 8:00 és 17:00 óra között lehet ezt megtenni a szokásos helyen, a Sportközpont (Hattyas sor 10.) öltözői portáján. Csak azok a csapatok jogosultak erre, akik a nevezési lapokat  is visszaküldték és szerepelnek a véglegesnek tekintett ligabeosztásban. A nevezési díj  egységesen 8.000 Ft. Amennyiben valamelyik csapat nem fizeti be a nevezési díjat, úgy a 130 csapat felett regisztrált csapatok - azok nevezésének sorrendjében - kapnak lehetőséget a bajnokságban való részvételre, erről is emailban, időben kaptok értesítést.

Aki mindkét procedúrán átesett (a kettő maximum 60 percet vesz igénybe), az már várhatja az első fordulót. Minden csapatnak - függetlenül a ligától - neveznie kell: nevezési lappal és a díj befizetésével. Csak és kizárólag ez a módja a bajnokságban való részvételnek.

Akiknek  az ETR-ben fel kell venni vagy felveszik a tárgyat: azok különös gonddal járjanak el. A  tárgy akkor teljesül: ha a nevezésük is  rendben, indulási jogot nyer a csapat a bajnokságra és azt végig is csinálja, ekkor kerül  a tárgy teljesítése bejegyzésre. Ha az ETR-ben felvételre kerül a tárgy, de a nevezés nem sikerül (rossz a nevezési lap, 130 feletti a jelentkezés, nem történik meg a nevezési díj befizetése, stb.), akkor a tárgy érvénytelen lesz. EZÉRT  MINDENKIT, CSAPATKAPITÁNYT ÉS CSAPATTAGOT KÉRÜNK,  HOGY GONDOSAN JÁRJON EL A NEVEZÉSNÉL, ANNAK  MINDEN LÉPÉSÉNÉL, MERT MI SEMMILYEN FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALUNK A TÁRGYFELVÉTEL TEKINTETÉBEN. KÉRÜNK TOVÁBBÁ MINDENKIT, HOGY INKÁBB  VÁRJA MEG A NEVEZÉS REGISZTRÁLÁST ÉS UTÁNA JELENTKEZZEN AZ ETR-BEN, NEHOGY KELLEMETLENSÉG ÉRJE!

A  ligák közötti mozgás feltételrendszere  kéréseiteknek és észrevételeiteknek,  valamint az eddigi tapasztalatoknak megfelelően alakult ki (és mondhatjuk: elégedettségetekre - legalábbis a visszajelzések alapján). Kiindulás persze továbbra  is az előző szezon végeredménye. Így próbálunk valamiféle állandóságot,  ugyanakkor átláthatóságot biztosítani. Reméljük sikerrel. A végeredmény persze hipotetikus: lesznek csapatok akik nem neveznek, lesznek újak, lesznek akiknek nem felel meg a beosztás és cserét ajánlanak, lesznek akik csapattal cserélnek, stb...  Eddigi tapasztalataink szerint a nagyjából 25-30 új csapat is lesz, szóval mindez főként az A-E ligákban  irányadó...

Néhány  további elv, valamint egyéb szabályok:

-> az elért eredmények meghatározóak legyenek,  számítson a teljesítmény... ezzel együtt az eddigi eredmény-orientáltságot felcseréltük egy ennél puhábbra: az általatok  megadott időpontokat is igyekszünk figyelembe venni...

-> a nagyjából hasonló képességű  (hasonló eredményt elért) csapatok kerüljenek  egy ligába: ne legyenek se nyerő-, se pofozógépek... így  a bajnokság "élvezeti értéke" is reményeink szerint növekszik...

-> bármelyik csapat belátható időn belül akár az A (vagy bármelyik "kiemelt") ligában szerepelhessen, de akár ki is eshessen onnan... az E liga egyfajta zsilip a "kiemelt" ligákba, illetve az onnan kihullókat, valamint a zsilipben jó eredményeket elérőket tartja még egy darabig... ennek célja, hogy szűrjön: ezzel a "kiemelt" ligák jellegét megtarthassuk...

-> mindenki megtalálja számítását: azok is aki heti egy bulifocit (és utána harmadik félidőt) szeretnének, azok is akiknek számít az eredmény; persze sohasem fogunk tudni minden csapat kedvére tenni, de igyekszünk...

-> abban az esetben (volt ilyen, van is és lesz is), ha egy  csapat (kiemelt ligákról: A-E van szó!) lemond feljutásának jogáról (tehát 1-3. helyezettként fejezte be az előző szezont), úgy a  felsőbb liga legjobb kiesője/osztályozósa/ marad helyén a felsőbb ligában..., egyéb esetekben a csapatok meg is egyezhetnek a feljutásról/alsóbb ligában maradásról, de erről a szervezőket is értesíteni kell: a közös megegyezés tényét rögzíteni...

Játék Csatárok Nélkül
Szeva Igor
FC White Rum
Szögletarány
Happydermisz FC
Újváros
Urbányi István Focisuli
SZOTE Medikusok
Menetelő Rákok
Malter

Pályabeosztás:

Pályabeosztás

 

Támogatók:

iKron Kft.

SZTE ajándékbolt