szervezok@jatebajnoksag.hu

Sziasztok, a bajnokság véget ért, gratulálunk a győzteseknek, egyúttal köszönjük a részvételt mindenkinek! Az őszi szezonról az aktualitások augusztus 20. után jelennek meg, itt a weblapon. Addig is élményekkel teli nyarat kívánunk mindenki, pihenést és persze sok focit! Üdv: a Szervezők


Sziasztok, a bajnokság véget ért, de miután még mindig jelentős számú eredmény hiányzik, azok emailben történő beküldését meghosszabbítjuk: május 31. 17:00 óráig. Utána már nem fogadunk el több eredményt, ellenőrizzétek és ha hiányzó van, küldjétek, mielőbb! Ahol minden eredmény megérkezett (F, G és L ligák), ott gratulálunk a győzteseknek és köszönjük minden résztvevőnek a kulturált játékot!


Sziasztok, a 9. forduló is elérhető. Ahhoz, hogy a pótfordulókat kiírhassuk, kérünk Benneteket, hogy ellenőrizzétek eredményeiteket: ahol hiányzik, ott küldjétek azt, ha halasztás volt, de nem tudunk róla, akkor azt. Nagyon fontos, hogy a két pótforduló is minél gördülékenyebben menjen le.


Sziasztok, a 8. forduló is elérhető. Hétfőn és kedden (április 30. és május 1.) nem lesznek meccsek, 6 liga elmarad, pótlás később. A többi ligában (szerdától-péntekig) minden meccs ki van írva. A hiányzó eredményeket pótoljátok, legyetek szívesek.


Sziasztok, a 7. forduló elérhető. Az eredmények (a korábbiak is!) küldésénél figyeljetek arra, hogy a ligát megadjátok, úgy sokkal egyszerűbb a regisztráció. A hiányzó eredményeket pótoljátok, legyetek szívesek. A nagyszámú elmaradt és halasztott meccs miatt két pótforduló lesz (a második a május 21-i héten), most már biztosnak látszik.


Sziasztok, a húsvéti szünet utáni 6. forduló menetrendje elérhető. Jeleznénk: sok eredmény korábbról továbbra is hiányzik, kérünk Benneteket, pótoljátok azokat.


Sziasztok, az 5. forduló is elérhető, a korábbiak eredményei közül sok hiányzik, pótoljátok őket! A 6. forduló a tavaszi szünet után, az április 16-i héten kerül megrendezésre.


Sziasztok, a 4. forduló is elérhető. A korábbiakból hiányzókat pótoljátok légyszíves! Más: az utóbbi időben több lopás is történt a pályák mellett. Ezért kérünk mindenkit, hogy értékeire nagyon vigyázzon, ha kell adjátok le a portán, vagy zárjátok be az öltözőszekrénybe. Sajnos, hogy ezt le kell írni...S még egy hír: Makó ad otthont ez évben a szertorna országos diákolimpia döntőjének, 2012. március 31-április 1. között, az Erdei János Sportcsarnokban (Makó, Csanád vezér tér 6-10.). Részletek: http://www.facebook.com/events/410270622320189/411376998876218/?notif_t=like


Sziasztok, a 3. forduló mérkőzései is elérhetőek. A korábbi eredményeket is küldjétek, sok hiányzik, a ligát és a csapatok nevét és/vagy számát írjátok meg mindenképpen!


Sziasztok, elérhető a 2. forduló is, mely csak hétfőtől szerdáig tart, csütörtökön és pénteken nem lesznek meccsek. Az eredményeket emailben küldjétek (ligát, csapatok számát és az eredményt mindenképpen írjátok bele), a halasztásokra ügyeljetek, a sportszerűségre különösen figyeljetek oda!


Sziasztok, hétfőtől, március 5-től indul a 2012. évi tavaszi szezon. Az 1. forduló már elérhető. Az eredményeket emailben küldjétek, a halasztásokra ügyeljetek, a sportszerűségre különösen figyeljetek oda! Az új csapatok számára (is) ajánlatos elolvasni a szabályzatot.

Pályabeosztás:

Pályabeosztás

 

Támogatók:

iKron Kft.

SZTE ajándékbolt