szervezok@jatebajnoksag.hu

Sziasztok, köszönjük mindenkinek a részvételt a 2012. évi őszi szezonban, gratulálunk a győzteseknek.

Békés Karácsonyt és sikeres új évet kívánunk Nektek!

Január végén kezdődik a nevezés a következő szezonra, addig is eredményes vizsgaidőszakot.

December 2. éjfélig van mód a hiányzó eredmények pótlására, tegyétek meg:


Sziasztok, mindkét pótforduló kiírásra került, minden - általunk ismert - halasztott meccset megtaláltok. Ha mégsem: mielőbb jelezzétek, a 2. pótfordulóban kiírjuk: szerdára és/vagy csütörtökre (nov. 28. vagy 29.). A hiányzó eredményeket pótoljátok, erre az utolsó lehetőség november 29. 20:00 óra lesz.


Sziasztok, a 9. és egyben utolsó forduló is elérhető. Nagyon kérünk mindenkit, hogy akinek van hiányzó eredménye, az küldje el azt (liga megjelöléssel!), illetve ha van olyan meccs, amiről nem tudjuk, hogy halasztva lett: jelezze! Két pótforduló lesz, miután a szünetek miatt komplett fordulók maradtak el, ezek pótlása az 1. pótfordulóban történik.


Sziasztok, a 8. forduló is elérhető. A korábról hiányzó eredményeket küldjétek, a pótfordulók szervezéséhez szükséges. Akkor is, ha az a meccs halasztva volt, de mi nem értesültünk róla. Továbbra is kérünk mindenkit, hogy a ligát, valamint a csapatok számát és/vagy nevét tüntesse fel eredményközléskor, különben nem regisztráljuk az eredményt. Valamint: a halasztásról elsőként az ellenfelet értesítsétek és csak beleegyezésük után bennünket. Másképpen érvénytelen a halasztás. Az ellenfél csapat email elérhetősége látható: a csapat nevére vezetve a kurzort...


Sziasztok, a 7. (ismét csonka) forduló is elérhető. Az eredményeket küldjétek, továbbra is, liga és forduló megjelöléssel!


Sziasztok, elérhető az 5. forduló is. A 6. és 7. forduló csak részben kerül kiírásra: a 6.-ban (október 24-26.) nem lesz hétfői és keddi meccsnap, a 7.-ben (október 29-31.) pedig a csütörtöki és pénteki meccsek maradnak el. Pótlásukról gondoskodunk. Továbbra is kérjük, hogy a halasztásról az ellenfelet (is) értesítsétek, ne (csak) bennünket! A vihar miatt elmaradt/félbeszakadt 3. heti meccseket újra kiírjuk majd, kérjük jelezzétek, hogy pontosan melyikekről van szó. Úgy tűnik, eddig ez nem volt egyértelmű: minden csapat email elérhetősége megtalálható a csapatnév alatt a "LIGÁK"-ban (kurzort csapatnévre rávezetni, majd jobbklikk vagy balklikk ... a '{kukac}' cserés!)


Mindenkinek egyformán és főként egyszerre nem tudunk kedvezni (az időpont-igények kellően változatosak), ezért a korábbi szisztémát érvényesítjük: próbáljuk úgy szervezni a fordulókat, hogy a végén egyforma mennyiségben legyen mindenkinek nem annyira alkalmas időpontban mérkőzése, a 9 forduló összességét tekintve. Azt nem tudjuk garantálni, hogy bármely csapatnak csak kedvező időpontban legyen mérkőzése, de ezt eddig sem tettük, kérjük ezt vegyétek tudomásul. Az eredményeket továbbra is, folyamatosan várjuk, liga és csapatnév és/vagy csapatszám megjelöléssel. Halasztás esetén az ellenfelet is értesítsétek, ne csak bennünket!!!


Sziasztok, mostantól a szokásos formában is elérhetőek a ligák (újaknak: LIGÁK menüpontra kattintva, ott a megfelelőt kiválasztva, majd "mutasd" gomb...), és a fordulók is (hasonló módon, csak a FORDULÓK gombra kattintva, majd ott a ligát és a fordulót is ki kell választani). Az eredményeket továbbra is a szokásos formában várjuk emailben: ligát jelöljétek meg feltétlenül, illetve a csapatok számát és/vagy nevét, köszönjük! Sok sikert, jó focizást, tartalmas sporttevékenységet kívánunk!Sziasztok, íme a ligák és az 1. forduló (szeptember 17-21.). Kérjük, a sportszerű játékra figyeljetek oda, az eredményeket pedig emailben küldjétek.


Pályabeosztás:

Pályabeosztás

 

Támogatók:

iKron Kft.

SZTE ajándékbolt