szervezok@jatebajnoksag.hu

Sziasztok, a bajnokság 2013. évi tavaszi szezonja véget ért. Hamarosan teljesek lesznek a táblák és véglegesek a tabellák. A győzteseknek gratulálunk, de minden csapatnak köszönjük a részvételt! Reméljük mindenki megtalálta a számítását és jó emlékekkel zárja a szezont, velünk együtt.

A vizsgaidőszakra sok sikert, nyári szünetre jó pihenést kívánunk mindenkinek! Az őszi szezonra a nevezés augusztus 20. után kezdődik, akkortól figyeljétek a weblapot. Amennyiben közben bármi megjegyzésetek, javaslatotok vagy akár kritikátok volna, írjatok bátran. Tudjuk: sok dolog van, amin lehetne változtatni és ha kivitelezhető: meg is tesszük, ehhez szívesen fogadunk minden ötletet, köszönjük!


Sziasztok, mindkét pótforduló meccsei elérhetők. Mielőbb jelezzétek, ha kimaradt volna bárkinek meccse, vagy olyan van kiírva, amelyre már nincs szükség: ez esetben az eredményt is kérjük. Még mindig sok a hiányzó eredmény, pótoljátok, legyetek szívesek: május 24. 20:00-ig van erre lehetőség, aztán már nem. Köszönjük.

Akik számára a bajnokság véget ért, azoknak köszönjük a részvételt, a győzteseseknek gratulálunk! Az idei nyereményük: ugyanaz mint tavaly, elismerésünk. Sok sikert a vizsgaidőszakra, jó nyarat kívánunk mindenkinek! Az őszi szezonra jelentkezni augusztus végétől lehet majd, szokás szerint augusztus 20. után lesznek a részletek itt a weblapon. Üdvözlettel, a szervezők.


Sziasztok, az 5. fordulóval folytatódik a bajnokság (a kissé hosszúra nyúlt szünet után), végül ez a megoldás tűnt a legjobbnak jelen helyzetben, így az április 8-i héten a korábban kiírt párosítások szerint haladunk.

Kérünk mindenkit, hogy az eredmények megküldésekor (pótoljátok az eredményeket!) a ligát tüntesse fel, a csapatnevek (vagy számok) és az eredmények mellett. Köszönjük. Kérjük, nagyon figyeljetek oda egymásra, a szép és korrekt játékra!
Valamint: a halasztás csak akkor érvényes ha az ellenfelet is értesítitek!


Sziasztok, a komplett 5. forduló elmarad, hétfőtől-péntekig, a pótfordulóban kiírásra kerülnek a mérkőzések. A 6. forduló az április 8-i héten kezdődik, a végén, májusban, a remélhető kellemes(ebb) időben lehet majd a korábban elmaradt/halasztott meccseket lejátszani. Sajnos az időjárás nem kegyes. Kérünk mindenkit, hogy az eredmények megküldésekor (pótoljátok az eredményeket!) a ligát tüntesse fel, a csapatnevek (vagy számok) és az eredmények mellett. Köszönjük. Kérjük, nagyon figyeljetek oda egymásra, a szép és korrekt játékra!

Valamint: a halasztás csak akkor érvényes ha az ellenfelet is értesítitek!


Sziasztok, elérhetőek a megszokott formában a ligák és az 1. és 2. fordulók is (LIGÁK és FORDULÓK menüpontok alatt). A fordulóknál válasszátok a '2012/2013 Tavasz' bajnokságot, az A liga esetén a tavaszi első a 10. forduló.Az egyes csapatok neveinél (LIGÁK esetében) elérhetőek az emailcímek is, tudjátok egymást (és bennünket is) értesíteni az esetleges halasztásról.

Pályabeosztás:

Pályabeosztás

 

Támogatók:

iKron Kft.

SZTE ajándékbolt